Fürjtojás kúrák

tojás12-1.jpgA jótékony hatások a fürjtojás kúraszerű használatakor mutatkoznak igazából. A tojásokat fogyasztás előtt mossák meg és nyersen, reggel, éhgyomorra fogyasszák! Csak két óra elteltével étkezzenek a felnőttek, a fiatalok egy óra múlva, a gyermekek fél óra múlva!

A tojás sárgájának színe nincs összefüggésben a beltartalmi értékével. A sötétebb sárga csupán a tápanyagban lévő, a tojás színét befolyásoló anyagok nagyobb jelenlétét mutatják, tehát a világosabb sárgájú tojás ugyanolyan értékes beltartalommal rendelkezik, mint a sötét sárga.

Az alábbiakban röviden összefoglalva olvashatja, hogy milyen betegségre hány tojásos kúra hozhat javulást, gyógyulást.

60 db-os fürjtojás kúra szükséges a vérképlet helyreállításához.

120 db-os fürjtojás kúra a következő betegségek gyógyításában segít: magas vérnyomás, gyomorfekély, emésztési zavarok, kötőhártya-gyulladás, csalánkiütés, szamárköhögés, a gyermekek fejlődésbeli visszamaradása.

240 fürjtojás kúraszerû fogyasztását a következõkre írja elõ a szakirodalom: tuberkulózis, a máj betegségei, cukorbaj, allergiák, asztma, vérszegénység, impotencia, köszvény, migrén, neuraszténia ( ideggyengeség ), magas koleszterin, érelmeszesedés, kóros elhízás, szénanátha, vesebántalmak. Tumorok esetén 1080 tojás fogyasztása ajánlatos.
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Kosár
A kosár üres
Üzenet a honlapról
Név:
E-mail:
Biztonsági kód:
Üzenete:
Hírlevél feliratkozás
E-mail:
Név:
Hogyan szólíthatjuk?: